26 окт. 2017 г., 20:25

Его 

  Поэзия » Любовная
256 0 0

Странно е, че в тази скука, от декларации и данъци, пари, вали.

Вали ужасно тука, където съм била и преди.

Студени пръски ме докосват и потрепервам, но не е от студ.

Позната болка ме пронизва точно тук.

Във този прашен ъгъл на душата се вихри его, духа и гърми.

Дали усмивката позната отново ще го усмири?

© Боряна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??