2 апр. 2007 г., 16:16

Егоизъм от чувства 

  Поэзия
564 0 3
Егоизъм от чувства света е обгърнал
и тихо в мрака душите в лед е превърнал...

Няма ги онези предишни чисти и красиви мечти...
Отдавна всичко е погубено сред море
от неизплакани солени сълзи...

Крадци на чуждо щастие...
Усмивки грозни блестят заради
нечие нещастие...

Обичаш с егоизъм... обичат те егоисти...
В съзнанието плуват черни, грозни мисли...

Егоизъм от чувста...
Живот в лъжа...

Докога ще се прикриваме зад тази подлост?!
Докога ще живеем сред измислена гордост?!

© Ди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??