8 авг. 2010 г., 19:20

Ех... 

  Поэзия » Любовная
562 0 5

 

Ех...

 

Ти знаеш ли,

че ще изтанцувам

последния си блус

точно с тебе

по средата на площада

в най-неразумното време

и в най-безпощадния ритъм?

И ще се спират хора и слънца -

забързани към своя автобус,

който пътува към Ада.

А Господ ще си каже:

„Ех, къде отиде,

моя младост?”...

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??