21 мар. 2008 г., 12:23

Ех, дали ..., дали.... 

  Поэзия » Философская
646 0 7

Ех, дали... дали...


Дали ще ме забравиш,

буйна и дива...?!

Дали ще запомниш

душата красива...?


Дали ще ти липсвам

в деня ти ужасно...?!?

Но с теб, любов,

се чувствах прекрасно...

 

 



© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??