13 июл. 2016 г., 14:15

Ела 

  Поэзия
759 2 3

 

 

Тихо ела до мен в съня ми,

и говори, говори до безкрай.

Разстояние дели ни, скали недостъпни,

непревземаема крепост, превзета в съня.

 

Ела в съня ми и слушай ме, слушай,

за тебе е моята песен сега,

заключена в сърцето, изплакана в съня ми,

родена в закъснялата есен на моята душа.

 

Ела в прегръдка, неразделна и топла,

да се слеем под сияйна небесна звезда,

която ще бди, ще гори, ще ни води,

по необятната черна земя.

 

Ела с топлината на есенно слънце,

без теб съм бездънна студена самота.

Ела като чакана последна награда,

на любов непозната в моята душа.

 

© Сиси Сиси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??