18 сент. 2007 г., 16:41

EЛА 

  Поэзия
623 0 2
Eла, бъди с мен в здрача,
ела, бъди с мен в нощта,
ти, на моята любов палача.
Не, не ме оставяй в самота.

Ела, вълните пеят нежно,
ела, звезди единствено блестят
в ритми тихи, неизбежно,
само ний ще сме, които не спят.
 
Ела, като магия, като тайна,
ела като безсмъртие, ела,
единствен ти в тази нощ омайна
ще царстваш в моята душа.
 
Ела, любими мой прекрасни,
ела, не отричай любовта,
тук, с нашите прегръдки страстни
самотата си ще крием от света.

© Деница Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??