24 февр. 2007 г., 19:27

Енигма 

  Поэзия
704 0 20

Вълнува, липсва спомен,

непокорно искащо сърце,

огнен порив, стон отронен,

щрих нахвърлян без  лице.

Тишина в миг присъствие,

ажурени желания, копнеж,

шепот, ритъм, напътствие,

едничък миг, заряд, летеж.

Политане в не извървяно,

отпускане в безтегловно,

трепетно в непреживяно,

намиране мигът съдбовно.

Отдаденост, предусещане,

трептения в повърхнини,

емоционалност, срещане,

валентност в две страни.

Изоморфни въплъщения ,

кристализиране, изкуство ,

апогей, изгревно, вълнения,

мигновено чисто чувство.

 

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??