15 дек. 2014 г., 10:24  

Епиграми /политически/ № 8 

  Поэзия » Другая
245 0 0

1    Объркан код

Какъв е този български народ,
що  с Дявол пишките си мери?
Навярно е с объркан код
и себе си не ще  намери!

2     Питам оти

О, някой ще попита:-"Оти,
дружим със тия мафиоти...
А аз ще му отвърна щото,
такова ни е Обществото!

3   За Лустрацията

Едни от нас са за това,
а други ... истински са против...
И от хапливите слова,
разменяни от идиоти,
не стигаме до същността!
А има истина една,
която просто  се кикоти;
оставим ли една злина,
то тя набира обороти!
Така и в нашто общество,
нещата трябва да оправим!
Не правим никому добро,
престъпниците щом оставим!

4    Българската мечта

Да водим бащина дружина,
това е българска мечта.
От туй държавата се срина
и Мафията разцъфтя!
И пак от този егоизъм,
 бедите  вечно произлизат...

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??