4 февр. 2009 г., 08:19

Есен 

  Поэзия
591 0 11
Листа затрупват тротоара,
вятърът въздъхва в мен,
чувам ехото на стъпките
в най-самотния си ден.
Облаци разплакани надвисват,
светлото отива си от мен,
дошла е есента в очите ми
и плаче с най-тъжния рефрен.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??