3 дек. 2015 г., 18:23

Есен 2 

  Поэзия » Философская
295 0 1

Есен тъжни си крила

ще разпери някой ден.

И с нея ще летя

в мрак пленен.

 

И после аз ще падна -

ще се спуснe нощта.

И тя за болка жадна

ще ме отнесе във вечността.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??