10 сент. 2007 г., 09:21

Есен (по колаж на Мария Илиева - tndr) 

  Поэзия
1055 0 5

шум на листа
забравена беседка
първата любов
и първите сълзи

една мечта след друга
колко е красива нежността
нова есен се разлисти
нов живот от вечността


вкуси плода на моите мисли
шепот от криле бъди
цветът на моите спомени чудесни
цветен дъжд вали...


пресъхват лекичко листата
цветята почват да шумят
тревата вече е златиста
тревисто-пъстър аромат


шарен листопад
самотни клони
сияйни птичките се гушкат
в сияйна есенна омая

© Богдан Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??