4 сент. 2012 г., 16:19

Есенен стих 

  Поэзия » Любовная
527 0 4

Знаеш добре, че си моя кралица
в малкото царство на мойта душа.
Казвам "- Добре си дошла!" на Алиса,
"Чакат те куп чудеса на страстта."

Знаеш добре, че безумно обичам,
безкраен без теб е самотният ден.
Знам, че си моя, дори да отричаш -
не дръж любовта си далече от мен!

Знаеш добре, че горя и прегарям.
После виновно навеждам глава.
Ако обичаш ме, всичко прощавай.
Само недей да виниш любовта.

За прошка те моля, аз ти простих.
Знам, любовта ни е есенен стих.

Чети още: http://k-iliev.blogspot.com/2012/09/blog-post_4.html#ixzz25SevTXOF

© Камен Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??