3 мая 2006 г., 16:32

Ето те 

  Поэзия
1038 0 4

Ето те!
С мен споделяш любовта!
Ето те!
Казваш ми "Обичам те" сега!
Ето те!
Горд и мълчалив!
Ето те!
Притихнал като нежен стих!

Но дали да вярвам?
Аз не зная!
И дали сърцето ми не лъжеш ти?
Дали не си поредната измама
и да вярвам ли в новите мечти?

Нямам нищо почти:
Животът ми - скучна пътека,
сърцето ми - не нужна монета,
душата ми - вопъл и стон!

Ще повярвам ! Какво пък!
Не ще изгубя много -
ни достойнство, ни дума, ни чест!
Само животът ми - празната страница
ще бъде изписана с вест!

Вест за съмнение, страх и борба,
вест за нежносст, мир и топлота!
            * * *
Може би всичко това е силата на любовта!

 

© Майа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много Ви благодаря!
    Гери,мн мерси за поправката , ще помисля с какво да заменя думата!
  • Повярвай Майа...Повярвай!
    Поздрав!
  • Браво!Много ми хареса...Само една малка забележчица,ако можеш замени "дискета" с друга дума Смятам да пиша /6/ Поздрав!
  • Много е близко до моето сърце! В момента и аз преживявам същото! БРАВО! 6
Предложения
: ??:??