12 мар. 2008 г., 14:26

Ето те 

  Поэзия
794 0 7

Ето те...

Пристъпваш леко...

Влюбен си и знам, сърцето ти лудешки днес гори,

пламъче проблясва във очите твои меко,

аз усмихвам се, усмихваш се и ти.

 

Улицата чак от нежните прегръдки заиграва,

радват се и хората, минаващи край таз любов,

всичко е красиво и в душите ни запява

нова песен, огън на магия, нов!

 

Ето те...

Летиш направо!

Толкова си влюбен, че доплаква ми се чак!

И ръцете са преплетени тъй здраво,

има обич, тя разпръсва пролетния мрак!

 

Ето те! Вървиш унесен!

Смееш се, целуваш въздуха дори,

аз те гледам - сякаш няма есен,

гледам те и радвам се безмерно, разбери!

 

Ето те...

Нима възможно е да има на света такваз любов!

Благословени са сърцата! Чак немея!

Приказно е, сякаш този свят е нов!

Ето те... Ти влюбено вървиш до нея...

 

 

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??