24 нояб. 2010 г., 20:37

Exegesis 

  Поэзия
698 0 3

Чувства в мен бушуват,

искат да ги пусна аз,

но не мога и да мисля

такава грешка да допусна пак.

Аз вярвах безумно,

че с мен ще си до края ти,

а в следващия миг

сърцето ми разби.

Сега стоиш пред мен на прага

и прошката ми искаш, знам.

Но щом приключиш с таз тирада,

ще ти кажа сбогом аз.

 

© Илона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??