29 мая 2007 г., 14:52

* * * 

  Поэзия
559 0 1

малка падаща звезда
падна в синята вода
с искряща жълта светлина
каза 'нося ви тайно любовта!'


така малката падаща звезда
преобрази искрящата си душа
превърна се в момиче така
и сега е моя приятелка добра


толкова много благодаря ти сега
затова че си толкова мила и добра
че изслушваш ме винаги дори
и помагаш ми когато ме боли!


пожелавам ти цялото щастие разбери
да получиш това което живота ти дължи
за цялата тази твоя безкрайна добрина
заслужаваш много повече от просто любовта!

(За моята приятелка pada6ta_zvezda с най-добри пожелания :) )

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря мила ама много много благодаря за този подарък!Трогна ме до сълзи {}
Предложения
: ??:??