13 авг. 2009 г., 12:30

Фалшив талант 

  Поэзия » Любовная
598 0 0

Не съм билет в една посока.

Не съм и удоволствие, за да си угаждаш.

Да ти нося сладост - мога,

но трябва само да знаеш как да ме накараш.

 

На дъх от теб съм,

а ти дълбоко дишаш.

Мястото до мен изцяло взел си,

но близо така и не успяваш да достигнеш.

 

Пропиляваш си таланта да бъдеш мъж!

Мислиш си, че е достатъчно да виждам

какво природата ти дава...

                                              Грешиш!

Полът не е анатомия, а вътрешната сила.

 

Не знаеш как да се възползваш

от ситуацията и от слабостта ми,

че от нежност аз имам нужда

и на всичко съм готова да си я доставя!

 

Изглежда талантът ти не струва

дори една измислена мечта,

щом не можеш да откраднеш, нито пък да купиш

илюзия красива за една жена...!

 

                                                   18.06.2009г.

 


 


 

© Емануела Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??