12 апр. 2009 г., 22:54

Фатално влюбена 

  Поэзия
684 0 2

1. Първият път, когато те погледнах,

    ръце към тебе аз протегнах!

    Казах си, това си ти,

    момчето на моите мечти!

 

 

2. С теб е толкова забавно

   като в сън, сякаш идеално!

   Красиво като слънчев ден,

    целия с усмивки озарен!

 

 

3. И все по-силно влюбвам се, това е,

   че любовта във въздуха витае!

   Но питам се дали и ти

   споделяш моите мечти?!

 

 

4. И тъй минават дните, сякаш че летя,

   живея и се радвам, и по тебе се топя!

   Фатално влюбих се, това е ясно,

   че за друг в сърцето ми е тясно!

© Мариета Байкушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??