28 февр. 2024 г., 22:37

Феникс 

  Поэзия
79 0 0

Феникс съм -

в жар и жупел горя.

Вечна майка, нивга родена,

копнеж гори ме, нов свят да родя.

 

Запалвам мечтата за ден,

но настъпва отново нощта.

Горя от тъга и прегарям,

като факел прераждам деня.

 

Изгора съм аз на Небето,

за Земята съм просто мечта.

Вечна скитница неродена,

отредена да бъда - Жена.

 

 

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??