20 мар. 2015 г., 09:31

Game Over 

  Поэзия
516 0 2

Game Over

 

Вкуса на сълзите - така солèн
във ъгълчето на очите ми горчи.
Прераждам се отново всеки ден,
но защо в сърцето ми тежи?

 

Не изплаках ли водата от морето
в безсънни нощи и във тежки дни?
Не изваля ли се дъжда в небето?...
Разголена душата ми крещи!

 

Не изплаках ли си болката, с която 
под ръка вървяхме цял живот?
Пак със нея се прегръщахме, когато
Съдбата проигра ме на белот.

 

Днес нищичко от мене не остана.
Без мисли. Без посока. И сама.
За мене печеливша карта няма. 
За останалите просто е съдба.

 

Галя Кутулева

 

 

 

 

© Галя Кутулева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??