28 окт. 2013 г., 10:56

Гавра с Ботев 

  Поэзия » Гражданская
446 0 0

От учебник за 7 клас

съм силно възмутен аз.

Ако напуснем завинаги България,

с кого трябва да се простим?

Тоз въпрос в учебник в Чалгария

по литература не можем да търпим.

Тъй готвят децата ни за изселване от малки.

Може ли МОН да са толкоз жалки?!
И тази гавра и за Ботев се отнася!
Кой патриот може това да понася?!

 

http://www.svobodnoslovo.eu/2013/10/20/министерство-на-образованието-се-под/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??