8 окт. 2014 г., 16:36  

Гавра с момиче с аутизъм 

  Поэзия » Гражданская
366 0 0

Тъжно ми е за това болно дете,

което тъй жестоко пострада,

трябва да я считаме за цвете,

не за обект на грешна наслада!

Мъчи ме съвестта много тежко,

съжалявам, че е грозен светът,

забравихме ли всичко човешко,

някои неща не бива да се простят!

 

https://chr.bg/zhivot/roditeli-v-shok-13-godishno-momiche-s-autiz-m-nasilvano-seksualno/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??