24 дек. 2013 г., 13:56  

Гавра с паметника на Евлоги и Христо Георгиеви 

  Поэзия » Гражданская
424 0 0

Има граници, що не бива да се минават,

има неща, що не бива да се оскверняват!

Нихилизмът дори до днес, уви, е на мода,

фалшиви ценности деморализират народа!

Поругаха "хората" тази светиня

и мислят, че ще им се размине!
А че братя Георгиеви велики са -

какво им пука на редниците от това!

Университет изградиха знание да има,

затова строго наказание за тези трима!

 

 

 

 

 

http://www.blitz.bg/news/article/240670

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??