9 сент. 2014 г., 11:50  

Гавра със Съединението 

  Поэзия » Гражданская
434 0 0

Как някои хора срам не изпитват -

в деня на Съединението да препитват

в Шумен за исляма българските деца,

кои са тези толкова нагли лица,

които точно на тази славна дата

гаврят се с България и свободата,

все едно за Ботев децата мюсюлмани

да ги препитваме на Курбан байрам,

те с право ще се чувстват подиграни,

как не изпитват тези хора срам!

 

https://www.facebook.com/video.php?v=10204930766614152&set=o.342610275894633&type=2&theater

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??