12 дек. 2022 г., 14:08

Глад 

  Поэзия » Любовная
477 1 3

А този глад за теб не стихва! 
Поглъщам те с очи и искам още!
Изпълваш ме, но аз съм ненаситна...
Не стига! Искам още! Още!

 

По тебе бавно се разтичам,
отпиваш ме на малки глътки.
Обичам те! Обичам те! Обичам!
Потъвам в твоите прегръдки...

 

Ти смело твоя ме наричаш,
във устните ми свойте впиваш.
Обичаш ме! Обичаш ме! Обичаш!
И целият във мен се вливаш.

 

Пулсирам с тебе в унисон
и във очите ти се губя,
телата ни танцуват във синхрон.
А после, после ще се любим...
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??