11 нояб. 2014 г., 08:34  

Гласувай за Фандъкова 

  Поэзия » Гражданская
268 0 0

Куче лай -

на професор идва край.

За Фандъкова гласувай,

живота си рискувай.

И докато аз я "възпявам",

на прости хора се удивявам -

пет пари за живота им не дава,

а тя от тях бюлетини получава.

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??