2 янв. 2008 г., 13:14

Гласът ти 

  Поэзия » Любовная
543 0 1

   Тихо е....

Чувам шума на косите ми, как тайно те гледат.

Прошепвам ти тихо.

Разгръщам парче обич върху тялото ти.

Топля те,  като  ветрец.

опитвам плавно горещите целувки на нощта.

Отдадох се на спомена за теб.

Ти сърцето ми задържа до себе си.

Желая те и ще се отдам на твойте желания.

Светлината бушува като стихия, а аз като крилата птица.

© Десислава Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??