5 февр. 2014 г., 20:40

Годишни времена 

  Поэзия » Другая
372 0 5

ГОДИШНИ ВРЕМЕНА

 

Във всички времена годишни

природата е все красива,

но пролет, лято са предишни,

нам златна есен ни отива.

 

Пролет, лято, есен, зима -

повтарят се сезоните без грешки.

Но пролет, лято, есен, зима -

само са веднъж в живот човешки.

 

Пролет - младост. Лято - зрялост  и безбрежност.

Есен - мъдрост с дарове безброй.

Зима белоснежна - спирката последна.

Тя човеку носи мир, покой!

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??