Днес, на втори януари,
аз, другарки и другари,
искам да ви съобщя
че салам ми се дощя.
Тук, на края на света,
няма нищо по-така.
Сирене, кори за баница...
Нищо! Пълна прее?аница!
Нас залъгват ни с карчофи,
моцарела, че и пица.
Абе страшни идиоти!
Няма даже и чубрица!
То, човек - и да кандиса -
почва вече да му писва.
Макарони, макарони...
Тука глад голям ме гони.
© Капи Капито Все права защищены
Вземаш много насериозно хумористичното ми произведение Не задълбавай толкова де ! Всъщност аз за моцарела и карчофи съм готова почти на всичко
А колкото за десерт от макарони на фурна ето ти една рецепта (италианска) http://francesca-voglioviverecosi.blogspot.com/2010/04/pasqua-dolci-la-pastiera-di-maccheroni.html
Уверявам те, че го ядат с удоволствие !
Огняне, благодаря за подкрепата!!!
Бъдете здрави и яжте каквото ви е вкусно (по малко)
Благодаря ви приятели, че намерихте време да ме прочетете!