16 мая 2007 г., 14:48

Горещо. 

  Поэзия
543 0 4
Потръпна...
Бавно завладя те.
Кожата ти матово гори...
покрита с капки ситни ,бляскави...
С ласки нежни те изпи.
Болезнено...
Дълбоко в теб...
Неистово желание ражда...
копнеж за ледове, дихание и жажда...
Сънуваш с отчаяние
прохладни морски дълбини.
Преплетени тела, стенание..
Пак потен си...
Горещини.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??