7 нояб. 2014 г., 09:31  

Горите ще се секат 

  Поэзия » Гражданская
363 0 0

Горите ще се секат

и дърветата ще мрат.

Лобизмът днес е на мода,

а управниците ни са гола вода.

А че горите са ценност, живот -

дреме им на тез, що искат печалба, имот.

Тъй природата ни ще се унищожи,

а жертвата ще си и ти!

 

offnews.bg/news/Нашите-автори_2490/Гората-е-враг-на-ГЕРБ-Коментар-на-Тома-Белев_51984.html

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??