Искам в ада да те пратя
На самия Дявол да гостуваш
Искам дълго там да страдаш
Да ме чакаш, да жадуваш...
Искам да усетиш всичко
Жега, жажда, самота
И болката да не е привидна
А истинска - като на жена
Болка силна и дълбока
В частица всяка да прониква
И да бъде истински жестока
Копнеж, желание и спомени извиква
Искам дълго да се скиташ
Сърцето и душата да мълчат
И да не спираш да се питаш
Как успявам да търпя
И може би след сто години
Усетил всяка болка моя
Може би тогава, мили
Готов ще си да бъда твоя.
© Албена Все права защищены