9 июн. 2006 г., 13:45

Гравитационно-морална зависимост 

  Поэзия
699 0 5
Бутилка зелена от масата сива
изплъзва се скришом и пада на пода,
последните капки вина се изливат,
от бара ми кима с глава Сервитьорът -

нормално било, а и често се случва.
Помня, че Нютон е казал отдавна:
телата политат стремглаво надолу
щом силата на Тежестта е голяма.

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??