22 янв. 2008 г., 22:32

Грешка е, нали? 

  Поэзия
493 1 1

Смърт – грешка…

Стигаш края…

Любов – смешка,

не си сигурен дори за Рая!

 

 

Пръст – черна…

Носи тъга и самота...

Обгръща те като перелина…

А ти плачеш… Няма я твоята душа!

 

 

Сълзи... Тъга… Болка…

Смърт за тялото ти…

Дъжд мокри те, докато падаш…

Искаш да живееш, но уви…

 

 

И всичко става така,

защото не си внимавал…

Не си предприел мерки за това,

всичко свято  си предавал…

 

 

А какво получаваш? Смърт, нали?

Боли те… Но е късно!

Замисли се… В очите ти личи,

отчаяние… Помисли… и чак тогава го НАПРАВИ!

© Слънце Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Учудвам се,че аз ще пиша първият коментар...на мен лично много ми хареса.Имаш талант продължавай да пишеш!
Предложения
: ??:??