1 нояб. 2009 г., 00:07

Грешница 

  Поэзия » Белые стихи
1271 0 3

                                          Грешница
Много съм говорела
много съм мърморела -
казват ми хората сега.
Много остри и прибързани слова
излизали от моята уста!
Щяла съм в ада да горя
заради тази злоба...
Нека!
По-добре в ада да горя 
с чиста, искрена душа,
отколкото в рая с 
гузна съвест да стоя!
Думите ми наранявали добрите им души...
Какви души?!
Нима на човек с двуличие и лъжа в кръвта 
можеш да кажеш, че има душа?!
Говоря аз студено и солено,
но поне съм честна с вас
и не се появява лигава усмивка, 
щом обърнете се с гръб към мен!

Грешница съм аз
и ще поема цялата вина!
Виновна съм,
но не се разкайвам!
И заклевам се,
ще бъда себе си до край,
дори да не отида в мястото,
наричащо се рай!

© Д-р Кървава Баронеса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??