7 февр. 2016 г., 21:02  

Грешно 

  Поэзия » Любовная
435 0 1

For E.A.

 

Днес си ти  най-прекрасен,

утре ме ругаеш без причина.

Днес даряваш ме с любов,

утре пренебрежение получавам.

 

После пък, с огромно съжаление,

молиш ме за прошка ти.

Обещание получавам,  че ще станеш

пак нежния, обичан мъж.

 

Но утре - пак едно и също.

Отново  груб и невъздържан си!

Пак с отровни думи ме раняваш,

пак сърцето ми кърви.

 

Грешно е да затварям пак очи

и да слушам си сърцето, което ми мълви - "Ще се промени..!" 

Илюзия това е - Знам! Но как  да спра да я мечтая?

Грешно е.. Грешно е да бъда с теб.

 

Грешно е да отлагам края, да търпя ...

С мъка аз реших да кажа "Сбогом"

и дано след време да открия любовта,

защото в твоето лице не намерих радостта. 

 

 

© E.С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Taка е г-н Иванов. Спор няма
    Когато двама души не са един за друг - причини се намират
Предложения
: ??:??