9 февр. 2008 г., 12:29

Грях 

  Поэзия » Любовная
623 0 19
 
Искаш ли да тръгнем двама
пред лицето на греха,
да задгърбим всичко срамно,
да преборим и страха?
На човешкия театър
сцената да покорим
и прегърнати, и млади
все тъй двама да вървим
под дъжда от хули тежки,
от преследване за грях?
Знам, че ще е нечовешко,
но до тебе ще съм аз!
Може би ще ни освиркат,
няма да ни разберат,
може би ще се опитат
теб от мен да отделят,
но ако ме хванеш силно
с ласкавите си ръце,
няма да е непосилно
да живея с теб.

Искаш ли до теб да дишам
с ръка в твоята ръка,
дъх със твоя дъх да сливам
нищо, че е грехота?














© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??