18 окт. 2007 г., 23:29

Гъска 

  Поэзия
965 0 10

В село има гъска -
все фучи и съска!

Първо съска на мъжа си -
ту му съска, ту се въси:

че, където да отива,
все за нищо не го бива!

После съска на децата -
че й пречат със играта!

После кучето ругае,
че мълчи или че лае!

Тая гъска е от тия,
дето нямат угодия!

Тежко се живее с гъска,
дето винаги ти със
ка!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??