---
пълнолуние...
тестът за бременност
излишен
---
хладно утро...
синоптичката с най- слънчевата си
усмивка
---
на училище...
пред локвата
малки стъпки
---
домашна библиотека
високо, високо
световна класика
---
есенни минзухри
цял ден обличам и събличам
пуловера
---
през отворения прозорец
голямата мечка
бурканът с мед - празен
---
моя България
от картина на Майстора
търкулната ябълка
© Радка Миндова Все права защищены
от картина на Майстора
търкулната ябълка"
Много!