15 июн. 2007 г., 19:59

Хаос  

  Поэзия
474 0 6
Хаос от думи -
фучат покрай ушите ми.
Не разбирам нищо -
виждам само как се мърдат устните ти.

Не искам да съмва -
нещо в мен гори...
Скъсани струни -
в душата боли ме.

От щастие -
сърцето прероди се,
но боли в душата -
ревността в нея гнезди...

Не ме съди -
страх ме е и мен от нея.
Как да я прогоня -
тя е част от мен?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??