Харесвам хората, които се самоиронизират,
харесвам маниаци, които мачовете точно прогнозират.
Харесвам предимно рускини, а не французойки,
харесвам щастливите влюбени двойки.
Харесвам Coca-Cola и да люпя семки,
харесвам интимни женски бенки.
Харесвам да се излежавам с часове на плажа
и гаджето с крем по дупето да намажа.
Харесвам Футболен Клуб „Барселона",
харесвам загадъчната усмивка на Мона...
Харесвам студена бира през Юли,
харесвам тези, дето все нещо не чули.
Харесвам топла мусака с кисело мляко,
харесвам винаги да се изказвам напряко.
Харесвам еротичният глас на Вероника, позната кат' Мадона,
харесвам киселия вкус на лимона.
Харесвам да гледам психо-трилъри и порно,
харесвам морето - това е безспорно.
Харесвам да нося бански и впит по мене слип,
харесвам да работя сам, а не дружно в екип.
Харесвам по възможност към обед да се будя,
харесвам над трудно судоку да се чудя.
Харесвам при залез разходките в парка,
Ferrari ми е любимата марка.
Харесвам сладолед „ванилия с карамел",
харесвам легендата за Вилхелм Тел.
Харесвам и барове, и спокойни местенца,
харесвам изненадани от „син" бик „червени" прасенца...
Харесвам, когато котарак котката гони,
харесвам, щом я настигне - ах, какви са бонбони...
Харесвам романтичните нощи на свещи,
харесвам любовните изгарящи пещи.
Харесвам да си мислят, че вали, докато ги плюя,
харесва ми забележки по мой адрес като чуя.
Харесвам стихове да драскам от време на време,
от мнения неадекватни хич не ми дреме.
© Чингапук Все права защищены