24 апр. 2012 г., 14:30

Хармония 

  Поэзия
368 0 3

Днес вече нищо не искам.

Днес вече всичко си имам.

Стига ми.

Сега само обичам,

тъй както и аз съм обичана.

Вън ще вали,

а аз съм в дъгата,

на която после

всички ще се усмихваме...

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??