4 февр. 2010 г., 13:14

Хей, бейби 

  Поэзия » Любовная
898 0 0
Хей, бейби - погледни, аз съм тук за теб.
Хей, бейби, знаеш ли откога те чакам?
Хей, бейби, поеми риска да бъдеш с мен.
Желая с теб да бъда, изгарям си по теб сега.
Хей, бейби, време не губи и при мен се бързо ти гушни.
Имам да ти казвам толкова неща, ала като съм с тебе, онемявам
и искам само гласа ти да послушам...
Хей, бейби, хайде отново да го направим,
да не мислим и на момента да се оставим.
Не искам нищо, а само миг със теб.
Малко спомени да сътворим - макар и да сгрешим!

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??