13 мар. 2008 г., 14:49

Хей, момче... 

  Поэзия » Любовная
943 0 2

Хей, момче, помниш ли колко те обичах

и как ти се вричах?

Бяха лоши дни за мен и моето сърце,

изпълнени с тъга и сълзи!

 

Хей, момче, помниш ли как се подигра с мен

и колко много ме боля, но ти го повтори!

Беше ли ти хубаво да виждаш сълзите в очите ми

и провалящият се живот на едно младо момиче?

 

Хей, момче, виж ме сега, след години!

Вече съм далеко от теб

и не ме боли, не плача, не страдам!

Все по-често се усмихвам и смея!

 

Хей, момче, погледни ме по-добре

и виж, че друг сега седи до мен!

Той ме прави истински щастлива,

както дори ти не можа!

Той ме кара да се усмихвам,

върна блясъка в очите ми и изтри сълзите ми!

 

Хей, момче, сега искам него и ненавиждам теб!

Ти беше грешка в живота ми,

а той ми помогна да я поправя!

 

Хей, момче, върви по дяволите

и ме остави да живея живота си с него!

Не те обичам вече!!!

© Стефи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Искренно и силно откъм чувства.
  • Добър опит...но ми се струва,че трябва да се осъвършенстваш повече.Поработи още над стихотворението има какво да се изисква още.Като изключим това,емоцията която изразяваш чрез него му придава сила
Предложения
: ??:??