4 февр. 2008 г., 09:10

Хей, поспри... 

  Поэзия » Любовная
528 0 2

Хей, поспри...

Събужда чувства с нежна ласка,
на пръсти се изнизва младостта,
и пак, и пак очите твои мило греят,
топли думи, устни любими как шептят...

Време, хей, поспри... звезди пак искрят,
и стъпки, стъпки... виж след нас вървят...
Надеждата дарили... омайна е нощта,
и ласка, и обич... щедра вечер, красота!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??