20 сент. 2014 г., 09:15

Хитра манипулация на Бойко 

  Поэзия » Гражданская
305 0 0

ГЕРБ хората манипулират.

Искат панелките да санират.

За целта - от данъците ни - два милиарда,

според на царя бодигарда.

Туй стига за всяка пета панелка само,

но Бойко туй потупа по рамо.

За ГЕРБ и фирмите им туй е келепир.

За нас - че ги търпим* - срам безспир!

 

*в смисъл, че търпим лъжите им

 

bezpartien.com/герб-ще-санират-панелките-за-сметка-на/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??