9 дек. 2008 г., 19:13

Хо-хо-хо...! 

  Поэзия » Другая
3421 0 1
Хо-хо-хо!
Отдалече се завръща
Дядо Коледа с шейна
от вятъра по-бърза.
Мечти в реалност
ще превърне и подаръци
на всички от сърце
ще раздаде.
Хо-хо-хо!
Старецът брадат през
комина ще се свре
и над лакомствата
ще се спре.
Няма никой да забрави
и на всички коледни
усмивки ще дари.
Хо-хо-хо!
Дядо Коледа пристига,
а елхата от подаръци
се скрива.
Дядо Коледа чевръст
тихо, тихо,
от пръст на пръст
през комина ще се шмугне
и към шейната ще се втурне!



© Веселка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??