Дете, ти унасяш ме в блян,
съзерцавам снимките твои!
За теб - ангел, съм замечтан,
душа забравя за тъгите свои!
Жадува за красота сърце,
изпълнено с чудни мечти!
Ела, подай ми твоите ръце,
дар от Господ за мен си ти!
Мракът на злото бяга от мене,
то чезне сред лъчите светлина!
Слънцето мощно изгря и ден е,
това си просто ти, хубава жена!
© Георги Все права защищены