27 июн. 2007 г., 14:38

Хумористично:) 

  Поэзия
790 0 23
Реших вчера да изляза на разходка
с моята чудна модна походка!
Сложих късата пола,
намазах се с червило и по носа.
Сложих си потничето (дето може и без него).
Тръгнах да изкушавам мъжете.
И само докато изляза от вратата,
двама започнаха да се хилят зад гърба ми.
Защо старанието ми те не оценяват?
Направих се толкова секси,
че буквално сринах на всички
очакванията и поводите за комплекси.
Като духна оня ми ти вятър,
моята буйна коса се разхвърча.
Заприличах на фотомодел аз,
дефилиращ по подиумите нас града.
И изведнъж, какво ме сполетя...
Небето в миг почерня...
Изля се пороен дъжд... ами сега?!
Стана картинката още по-красива...
Целият ми грим се разтече,
заприличах от молива и спиралата на коминочистач!
Сега наистина вече навън няма да излизам.
Аз знам, той дъжда нарочно заваля...
Искаше да спаси хората от сигурен инфаркт!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??