14 июн. 2009 г., 21:43

И ето, пускам те... 

  Поэзия » Любовная
794 0 2

И ето, пускам те, свободен си да си отидеш,

върви, той, пътят ти, не е далеч...

Защо не тръгваш?! Какво не си видял?

Ще видиш. Тя, любовта ми, с теб ще е за веч...

 

И нека тя те придружава в тъмното,

да бъде твойта пътеводна светлина,

защото кой не е обичал, той не знае

какво е да боли и в болката да виждаш топлина...

 

© Пауаа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??